KIRSTINEBJERGSKOLEN

Velkommen til Skoleporten for Kirstinebjergskolen.

Kirstinebjergskolen blev dannet som skole pr. 1. august 2013 i forbindelse med Fredericia Kommunes nye skolestruktur.

Skolen består af tre basisafdelinger (0. - 6. klasse) - Bøgeskovvej, Høgevej og Indre Ringvej - og en overbygningsafdeling for 7. - 9. klasse på Havepladsvej. Overbygningsafdelingens elever tilbydes undervisning på fem forskellige linjer.

I forbindelse med dannelsen af skolen fik skolen lavet en skolesang, som du kan lytte til her- Kirstinebjergskolens sang - mens du også nyder billeder fra afdelingerne.

Kulturen ramte Kirstinebjergskolen i februar 2015

Kirstinebjergskolens ca. 1750 elever og 230 medarbejdere var samlet om en lang række kulturaktiviteter den 5. februar 2015

Nyhed billede
Kirstinebjergskolen ønsker at skabe en stærk profil på kulturområdet i forbindelse med den nye skolereform og Åben Skole. Skolen vil give eleverne et alsidigt indtryk at byens og samfundets kulturaktiviteter inden for musik, teater, dans/bevægelse, billedkunst m.v. I dette skoleår er temaet drama/teater. Torsdag den 5. februar blev der afholdt en kæmpestor kulturdag i Kirstinebjergskolen.

Kulturdagen bidrog til at knytte skolens ca. 1.750 elever og ca. 230 medarbejdere tættere sammen. Under overskriften ”Aftryk og Udtryk” blev der arbejdet med kulturaktiviteter, der har det til fælles, at de sætter aftryk i skolens daglige undervisning og giver deltagerne glæde ved sammen at skabe forskellige udtryk.

Som optakt til kulturdagen har ca. 600 af skolens elever på mellemtrinnet (4.-6. klasse) været i Odense teater og se SKAMMERENS DATTER. Det har været en kæmpe succes for eleverne og på kulturdagen den 5. februar skal de nu bearbejde og lave kreative udtryk fra denne oplevelse.

Elever fra 0.- 1. klasse oplevede skuespilleren Anna-Marie Helfer, som gav et herligt bud på Astrid Lindgrens fantastiske historier.

Eleverne fra 2.-3. klasse mødte Jim Højberg, som inviterede eleverne i Den Hemmelige Agentskole. Jim Høj-berg bor i Jelling og udover at drive en hemmelig agentskole, er han en aktiv forfatter, der har udgivet et hav af bøger om agenter, detektiver og meget andet. Efter en hård dag på agentskolen blev eleverne inviteret koncert med Kirstinebjergskolens Skoleband. Dette band er bare blevet helt fantastisk dygtige.

Eleverne på Kirstinebjergskolens overbygningsafdeling (7.-8. klasse) blev udsat for ”teatersport”. Eleverne deltog i teatersport med teatergruppen ”G-punktet” og i workshops med gruppen MotionMatters. Teatersport fandt sted i Panoramabiografen i Prinsessegade, og workshops blev afviklet på afdelingen på Havepladsvej.

Formanden for Børne- og Ungdomsudvalget Susanne Ejlersen, fulgte aktiviteterne hele dagen og var me-get benovet over det høje niveau på kulturfronten i Kirstinebjergskolen.
    Egon Sørensen den 27-03-2015
    Nyhedsbrev marts - april 2015
    Hermed det seneste nyhedsbrev fra  Kirstinebjergskolen. I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om foråret som en travl tid på skolen, ny ungeborgmester fra Kirstinebjergskolen, besøg af Børn- og Uddannelsesudvalget, nye anlægsmidler til skolen og nyt tiltag på Byggeren.
    Steen Ladegaard Andersen den 27-03-2015
    Kære forældre
    Børns Vilkår og Trygfonden lancerer i disse dage kampagnen "DeVoknesAnsvar". Kampagnen er målrettet forældre og giver gode råd om, hvordan man som forælder kan være med til at forebygge og stoppe mobning i sit barns klasse. Klik på linket for at se kampagnen: http://www.bornsvilkar.dk/devoksnesansvar/
    Mobning er børns problem, men de voksnes ansvar - wink
    Håber linket kan være en inspiration til forældregruppen her på afd. Indre Ringvej.

Afdelingsskoleleder
    Steen Andersen
    Steen Ladegaard Andersen den 25-03-2015
    Indbydelse fra afdelingsrådet -
    KUK-Dag 30. maj – sæt kryds i kalenderen
    Alle elever og deres forældre er inviteret til KUK-Dag på Kirstinebjergskolen, afdeling Indre Ringvej.
    KUK står for Kultur, Underholdning, Klima, som er dagens tre temaer. KUK-Dag indeholder bl.a. et stort loppemarked, som gør genbrug både hyggeligt og sjovt, mens vi viser hinanden, at ting godt kan være til nytte for andre, selvom vi ikke længere selv har brug for dem.
    Alle deltagere opfordres til at medbringe ting, som de kan udstille og sælge eller bytte til andre elever og forældre. Der afholdes auktion over nogle af de medbragte ting, hvor overskuddet går til støtte til sociale arrangementer for skolens elever.
    KUK-Dag har også andre underholdende elementer, og der bliver mulighed for at købe noget at spise og drikke. Flere oplysninger kommer senere. Men indtil da:
    Sæt kryds i kalenderen: KUK-Dag, lørdag den 30. maj klokken 10-14

Egon Sørensen den 28-02-2015
    Nyhedsbrev Kirstinebjergskolen februar-marts 2015
    Vedlagt er nyhedsbrev fra skolen for februar-marts 2015. Heri kan man bl.a. læse om nationale mål, samarbejde med læringskonsulenter, elevplaner, evaluering af kulturdagen, Kirstinebjerghallen, ændring i ledelsen, nyt fra fritidstilbuddene og om fastelavn
    Egon Sørensen den 19-02-2015
    Ibrugtagning af Kirstinebjerghallen er udskudt 3 måneder!
    Nedenstående er modtaget fra Ejendomsadministrationen
    I vinderprojektet fra totalentreprise konkurrencen har der været nogle ændringer på bl.a. facaderne, som først skulle være på plads, før der kunne indsende materiale til myndighederne for en partshøring.
    Ændring af facadeudtrykket har bl.a. gjort at materialet til partshøring først indsendes december 2014. Derefter er der en partshørings periode på 8 uger og ikke som forventet 14 dage.
    Derudover skal der lægges en byggesagsbehandling periode på ca. 8 uger for en byggetilladelse.

Med ovennævnte indarbejdet i den reviderede tidsplan vil ibrugtagningsdatoen blive rykket til den 17. nov. 2015.
    Vedlagt revideret tidsplan dateret den 11.02.2015..
    Med venlig hilsen Charlotte Ahring Refsgaard, Ejendomsafdelingen

• 30-03-2015